"Štek" sa oružjem, eksplozivom i drogom pronađen u Kragujevcu: Pripadao ubijenom Nikoli Zečeviću Zeki?

31.03.2021

14:30 >> 18:17

0

Zečević je ubijen 12. februara ove godine u glavnoj kragujevačkoj ulici, kada je atentator na njega ispalio sedam hitaca

"Štek" sa oružjem, eksplozivom i drogom pronađen u Kragujevcu: Pripadao ubijenom Nikoli Zečeviću Zeki?
Copyright Printscreen/Facebook

Policija je nedavno pronašla “štek” u centru Kragujevca, u kome se nalazilo više komada oružja, nekoliko kilograma plastičnog eksploziva i droga, a za koji sumnja da pripada nedavno ubijenom Nikoli Zečeviću Zeki (38) i sprovodi opsežnu istragu.

Pronalaskom tog “šteka” kragujevačka policija je, kako tvrde izvori portala U centar, imala jednu od najvećih zaplena u poslednje dve decenije. Izvori portala navode da se radi pretres još nekoliko lokacija, a otisci sa zaplenjenog oružja dati su na forenzičku analizu.

Zečević je ubijen 12. februara ove godine u glavnoj kragujevačkoj ulici, kada je atentator na njega ispalio sedam hitaca. Ubijen je ispred zgrade u kojoj živi.

Pročitajte još

Direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je tada da, kada je reč o ubistvu u Kragujevcu, da to delo za sada nije rasvetljeno i da se intenzivno radi na prikupljanju informacija.

Rebić je na TV Prva rekao da je lišen života čovek koji je od ranije poznat policiji i kao neko ko je povezan sa trgovinom narkoticima.

-Pretpostavljamo da je to razlog ubistva, ali da se to ne može tvrditi u ovom trenutku – rekao je prvi čovek srpske policije.

MUP se nije zvanično oglašavao povodom zaplene u centru Kragujevca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Ucentar.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike