Bežao od korone?!: Nakon potere gradskim ulicama vozač (24) šokirao policajce

07.12.2020

07:45 >> 09:44

0

Državljanin Srbije projurio pored policijske patrole u Salcburgu vozeći bez dozvole. Oglušio se na znak stop, a zatim je počela potera za njim

Bežao od korone?!: Nakon potere gradskim ulicama vozač (24) šokirao policajce
Copyright Ilustracija/Profimedia

Srbin (24) napravio je haos nedaleko od Salcburga u Austriji, jer nije želeo da se zaustavi na znak „stop“ saobraćajne policije! Posle potere za njim, dao je nikad čudnije objašnjenje – to sam uradio jer sam se uplašio korone!

Mladić je u petak na području Salcburga svojim automobilom proleteo pored policijske potrole vozeći velikom brzinom. Policija je videla da se njihovoj patroli velikom brzinom približava vozilo i signalizirali su mu da se zaustavi.

– Vozaču automobila nije palo na pamet da se zaustavi. Bez ikakvog ustručavanja, nastavio je da vozi velikom brzinom. Nekoliko policijskih vozila krenulo je za njim i počela je jurnjava po gradu – navodi austrijski portal krone.at

Pročitajte još: Braća napadnuta sekirama, pa izrešetali napadače: Dejan je bio dobar dečko, u šoku smo!

Na području naselja Berghajm- Lengfelden uspeli su da zaustave automobil za čijim se volanom nalazio mladić od 24 godine.

Pixabay

– Brzo se ispostavilo da mladić nema ni važeću saobraćajnu dozvolu. Takođe, imao je spremno objašnjenje za svoje neodgovorno ponašanje. Rekao je da se uplašio današnjeg izveštaja o koroni  – navode lokalni mediji.

Ispod teksta nizali su se komentari na nemačkom ogorčenih sugrađana zbog bahate vožnje mladića:

– “Hoće li neko sprečiti ljude bez važeće vozačke dozvole da se trkaju našim ulicama i ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju?”, “Vožnja bez dozvole = godinu dana zatvora ili novčana kazna od 10.000 evra i oduzimanje vozila u korist državne kase. Pored toga, pokretanje postupka za deportaciju”, ” Nažalost, nije se trkalo do Srbije”… – navodi se  u komentarima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike