"Gnev" rasturio dilere u Aleksincu: Uzgajali marihuanu po stanovima

07.04.2021

16:55

0

Autor: Lj.K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, L. M., M. L. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati

"Gnev" rasturio dilere u Aleksincu: Uzgajali marihuanu po stanovima
Foto: MUP

U okviru akcije „Gnev“ skobanjska policija je, u četiri odvojene akcije na području Aleksinca, uhapsila tri osobe koje se dovode u vezi sa proizvodnjom i prodajom droge.

Policija je u stanu L. M. (26) pronašla 15 teglica sa 474 grama marihune, teglicu sa 325 grama hašiša, semenke indijske konoplje i vagicu za precizno merenje, dok je u stanu M. L. (41) otkrivena improvizovana laboratorija za uzgoj marihuane, stabljike indijske konoplje, semenke ove biljke i oko 48 grama kristal metamfetamina.
Takođe, u pretresu stana N. P. (26) iz Aleksinca pronašla oko 160 grama marihuane, semenke indijske konoplje, kao i drobilicu sa ostacima sasušene marihuane.
U stanu četrdesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca pronađena je 41 semenka indijske konoplje, kao i oprema za uzgoj marihuane, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava.
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, L. M., M. L. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu.
pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti