Pitbul bi da mu familija živi: Ubica Nikole Bojovića odbija svedočenje

13.04.2021

07:52 >> 10:21

0

Autor: Lj. K.

Cvetanović putem video-linka poručio sudu u Podgorici da mora da ćuti

Pitbul bi da mu familija živi: Ubica Nikole Bojovića odbija svedočenje
Copyright Ubistvo izvršio Saša Cvetanović Foto: MUP

Saša Cvetanović, zvani Pitbul, koji je aprila 2013. godine u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, odbio je da pred Višim sudom u Podgorici svedoči protiv svog pomagača u zločinu Ratka Koljenšića.

Cvetanović, kome su kasnije ubijena dva brata, kaže da strahuje za život svoje porodice. Prema optužnici, njih dvojica su, po nalogu Slobodana Šaranovića, likvidirali brata Luke Bojovića za obećanih 30.000 evra.

– Zbog porodice više ne smem ništa da pričam. Hoću da budu živi, a ne mrtvi. Stradala su mi dva brata. Jedan od njih, Jugoslav, ubijen je jer je bio povezan sa ovim krivičnim događajem – kazao je Cvetanović, koji se iz beogradskog Višeg suda putem video-linka obratio krivičnom veću Višeg suda u Podgorici.

pročitajte još:

Cvetanović je u u Srbiji osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Nikole Bojovića, a njegov rođeni brat Jugoslav Cvetanović ubijen je četiri godine kasnije, u sačekuši u Vranju.

Pred Specijalnim sudom u Beogradu, Koljenšić je u odsustvu osuđen na 30 godina zatvora zbog učestvovanja u ubistvu Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike