Šest godina za krvave batine: Bivšoj devojci polomio rebra, pekao je peglom u napadu ljubomore

16.04.2021

11:36 >> 14:01

0

Autor: Lj. K.

Đorđe Lacković (26) osuđen na jedinstvenu kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda bivšoj devojci Ivani Filipović

Šest godina za krvave batine: Bivšoj devojci polomio rebra, pekao je peglom u napadu ljubomore
Copyright

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Osnovnog suda u Novom Sadu kojom je Đorđe Lacković (26), iz Klenja kod Bogatića, osuđen na šest godina zatvora zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane Filipović (24) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, Lacković je, prema rečima Svjetlane Radovanović, portparola ovog suda, oglašen krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda i osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od šest godina, piše “Telegraf”.

Podsetimo, njemu je za nasilje u porodici izrečena kazna od godinu i po, a za nanošenje teških povreda pet godina, te mu je izrečena jedinstvena od šest godina zatvora.

pročitajte još:

Prema navodima optužnice, Lacković je devojci polomio rebra, probušio plućnu maramicu, a pekao ju je i vrelom peglom i ubadao je nožem.

Tukao ju je po glavi tabureom, stavljao joj nož pod grlo i pretio da će je ubiti. Gurnuo ju je na radijator koji se od siline udarca otkačio sa zida, oborio je na stomak i skakao joj po leđima, pa je uključio peglu i pekao je po vratu, rukama i leđima, govoreći: “Kurvo, spavala si sa svima” – stajalo je u optužnici protiv nasilnika.

On je na sudu izjavio da nije znao da je pegla bila vrela.

– Bio sam povređen i reagovao kako nije trebalo. Voleo sam je – pravdao se optuženi iznoseći odbranu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike