Sandra Denda sa ekipom „Kuće od srca“ jedva ostala živa u udesu pre tri godine: Ja sam nastradalu Jasminu preporučila za serijal

16.04.2021

15:59 >> 17:50

0

Autor: Lj. Keković

Vest o pogibiji koleginice Jasmine Mihajlović duboko ju je potresla

Sandra Denda sa ekipom „Kuće od srca“ jedva ostala živa u udesu pre tri godine: Ja sam nastradalu Jasminu preporučila za serijal
Copyright Foto: Facebook

Sandra Denda, dugogodišnja novinarka, silom prilika napustila je „Kuću od srca“ nakon teške saobraćajne nesreće koju je sa ekipom ovog serijala doživela pre tri godine.

Vest o pogibiji koleginice Jasmine Mihajlović duboko ju je potresla:
– Još ne mogu da se smirim od kad sam čula šta se dogodilo na Ibraskoj, da je tv ekipa doživela udes i da je Jasmina podlegla povredama. U momentu su mi se vratile slike mog stradanja na istom projektu, potpuno sam van sebe – rekla je Sandra za portal 24sedam.

Kako je objasnila, nastradalu Jasminu ona je svojevremeno preporučila voditelju i vlasniku ovog tv formata Žarku Laziću.

Facebook

– Jasminu sam upoznala na jednom od snimanja, jer je ona svoje siromašne komšije tada kandidovala za izgradnju kuće. Ona se jako angažovala da oni dobiju krov nad glavom, ali i neki drugi, angažovala se maksimalno, i ja sam je zbog toga preporučila Laziću. I kad sam ja teško povređena, ona je na neki način nastavila moj posao – objasnila je naša koleginica, koja se nakon mukotrpne rehabilitacije, i nekoliko operacija, vratila normalnom životu.

Sandra je u međuvremenu otišla u invalidsku penziju, a sa Žarkom Lazićem sudi jer se tek nakon nesreće, dok je bila u komi, saznalo da nije bila prijavljena, ni zdravstveno, ni penziono, a da stvar bude gora, vlasnik formata „Kuća od srca“ izjavio je da je Denda kod njega radila volonterski?!

pročitajte još:
pročitajte još:

Organizatorka „Kuće od srca“ podlegla je teškim povredama u udesu na Ibarskoj magistrali, kod sela Lađevci, dok je drugom članu ekipe bore za život u bolnici „Studenica“ u Kraljevu.“

Nalazili su se u „fijatovom” kamionetu, kada je na njih naleteo kamion „skania“, u momentu kad su hteli da se priključe na glavni kolovoz.

U nesreći tokom rada na serijalu „Kuća od srca“ avgusta 2018. godine, kod Kovina, Sandri Dendi život je visio o koncu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike