"Bila je omiljena u odeljenju! Svima će nam nedostajati": Direktor škole o devojčici koja se obesila u Kragujevcu

20.04.2021

15:18 >> 07:11

0

Autor: J.B.O.

Njena vedrina, osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati. Naše iskreno saučešće izjavljeno je porodici

"Bila je omiljena u odeljenju! Svima će nam nedostajati": Direktor škole o devojčici koja se obesila u Kragujevcu
Copyright Pixabay

U prigradskom naselju Višnjak u Kragujevcu prošle noći desila se teška tragedija. U dvorištu kuće u ovom naselju pronađena je mrtva petnaestogodišnja A.S.

Prema informacijama iz istrage, nesrećna devojčica obesila se u dvorištu porodične kuće, a pronašli su je majka i brat.

Odmah su obavestili Hitnu pomoć koja je ubrzo stigla. Lekari su pokušali reanimaciju, ali, nažalost, nije joj bilo spasa.

U ovom naselju tuga i neverica. Ispred porodične kuće okupili se najbliži, niko nije imao snage da bilo šta kaže o teškoj nesreći koja ih je zadesila. Komšije koje znaju ovu porodicu su u neverici.

– Strašno, još ne mogu da poverujem da se to desilo. Bila je divno dete, koliko znamo, dobar đak. Kakva li je to sila koje tako dobro dete uze?! – kao za sebe, priča jedna komšinica.

Komšije kažu da je reč o dobroj i vrednoj porodici.

Tragično preminula devojčica živela je u kući sa bakom, majkom, starijim bratom i mlađom sestricom. Otac im je na privremenom radu u Italiji.

– Koliko znamo, nisu imali materijalnih problema, ni u čemu nisu oskudevali. Niko još ne može da poveruje da se desila tako teška tragedija, ništa na to nije ukazivalo – govore žitelji ovog naselja koji dobro poznaju porodicu.

Devojčica je pohađala osmi razred Osnovne škole “Dragiša Mihailović” u ovom naselju.

Direktor škole Dalibor Tvrdišić, povodom ovog tragičnog događaja održao je konferenciju za novinare.

– Danas je veoma tužan dan u OŠ “Dragiša Mihailović“. Obavešteni smo da je učenica osmog razreda naše škole iznenada preminula. Njena vedrina, osmeh i druželjubivost svima će nam nedostajati. Naše iskreno saučešće izjavljeno je porodici. Ovaj tragičan događaj veoma je potresao naše učenike i nastavnike – navedeno je u saopštenju škole.

Pročitajte još:

Direktor je rekao da je redovno pohađala nastavu, bila dobar đak, pozitivna, omiljena u odeljenju. Dodao je da je polagala probni završni ispit i pokazala dobre rezultate. Ništa, kaže on, nije ukazivalo na tragičan ishod.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike