Ovo je vozač ekipe "Kuće od srca" koji je radio dva posla da bi prehranio četvoro dece!

20.04.2021 | 07:49 >> 08:02

Autor: Lj. K.

Zoran S. (31) je zaposlen kao profesor u srednjoj školi u Koceljevi, ali je morao da radi i honorarno

Copyright

Zoran S. (31), koji je bio je volanom kamioneta serijala „Kuća od srca“ kada je u teškoj saobraćajnoj nesreći poginula producentkinja emisije Jasmina Mihajlović, a on zadobio teške povrede, predaje u srednjoj školi, a kao vozač radi honorarno da bi prehranio suprugu i četvoro dece.

Copyright Foto: Instagram

– Zoran je iz okoline Koceljeve i živi sa roditeljima, suprugom i četvoro dece. Studirao je mašinstvo, a tokom studija se i oženio i dobio decu. Primljen je na određeno vreme kao nastavni kadar u srednjoj školi – pričaju meštani Koceljeve, dodajući da je Zoran svaki raspust i vikend koristio da pomaže u emisiji, kako bi zaradio dodatni novac za suprugu i četvoro male dece.

pročitajte još:

Podsetimo, kobnog dana Zoran S. je pokušavao da se vozilom uključi na Ibarsku magistralu u selu Lađevci kod Kraljeva, kada ih je udario kamion. Od siline udarca kamionet je odleteo u kanal, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi iz vozila izvukli Zorana i Jasminu. Oboje su prebačeni u bolnicu u Kraljevu, gde je Jasmina preminula, a Zoran je operisan i oporavlja se.

Zoran je u nesreći zadobio povrede glave, sinusa i frakture rebara. Posle udesa mu je u bolnici u Kraljevu operisana slezina.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Kurir