Otkrivamo kako je američka DEA razotkrila srpskog kafedžiju u Beču: Prikriveni islednik glumio dilera, Barnić uhapšen na primopredaji kokaina

26.04.2021

09:15 >> 14:42

0

Autor: Lj.K.

Ubačeni agent toliko se približio Barniću, da mu je dolazio u kuću i upoznao ženu i decu

Otkrivamo kako  je američka DEA razotkrila srpskog kafedžiju u Beču: Prikriveni islednik glumio dilera, Barnić uhapšen na primopredaji kokaina
Copyright Profimedia

Američka DEA razotkrila je Predraga Barnića (43) poznatog srpskog ugostitelja u Beču, koga su austrijske Kobre uhapsile prilikom primopredaje pet kilograma droge, saznaje 24sedam!

U narko-ekipu DEA je ubacila prikrivenog islednika koji se približio Barniću i stekao njegovo veliko poverenje.

Prema saznanjima našeg portala, ubačeni agent američke agencije za borbu protiv narkotika je bugarski državljanin.

– Prikriveni policajac je već nekoliko godina na specijalnom zadatku u Austriji, i toliko je uspeo da se infiltrira među narko-klanove u Beču, da uhapšeni Predrag Barnić nijednog trenutka nije posumnjao u njega.

Agent DEA je zajedno sa Barnićem preuzimao, i dalje, preprodavao kokain, bio mu, faktički, saučesnik – otkriva za 24sedam dobro obavešteni izvor.

Prikriveni islednik je, dakle, bio toliko blizak sa uhapšenim kafedžijom, da mu je dolazio i u kuću, i upoznao porodicu, ženu i decu.

Podsetimo, specijalne jedinice austrijske policije “Kobre” držale su pod Barnićevom prismotrom restoran balkanske hrane u Beču.

pročitajte još:
pročitajte još:

Akcija je krenula kad su u obejakat ušli muškarac i žena, koji su se dovezli “škodom oktavijom” registrovanom u Sloveniji. Njih dvoje su navodno doneli “robu” u restoran. “Kobre” su upale u trenutku kada je vršena primopredaja.

Vlasnik je pobegao na krov sa drogom odakle ne nameravao da je baci, ali u tome nije uspeo. Uhapšen je tu na vrhu zgrade. Njegovi saučesnici, dvoje crnogroskih državljana, takođe su uhvaćeni.

Policija je zaplenila 2,3 kilograma kokaina, 3,5 kilograma marihuane, skoro 5.300 evra, kalašnjikov i dva pištolja, Glok i Beretu.

Youtube printscreen/ Amidži šou

Poslovni partner uhapšenog  pevač Radiša Trajković, izjavio je da ne zna čime se ugostitelj iz Beča bavi, pored delatnosti koju zajedno rade, i da je iznenađen saznanjem da je uhapšen sa pet kilograma droge i oružjem.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike