Vučićevog lažnog savetnika čekali u sudu u Nišu, a on na saslušanju u Vranju

26.04.2021

13:47 >> 13:49

0

Autor: 24sedam

Zvonko Cvetković se sumnjiči da je prevarom iznudio 30.000 evra i 350.000 dinara, lažno se predstavljajući

Vučićevog lažnog savetnika čekali u sudu u Nišu, a on na saslušanju u Vranju
Copyright Pixabay

Zvonko Cvetković (64) iz Kragujevca, koji je optužen da se lažno predstavljao kao savetnik tadašnjeg premijera Srbije Aleksandra Vučića i kao visoki funkcioner BIA kako bi varao ljude za novac, “debelo” je nagrabusio sa sudovima.

On se danas nije pojavio u niškom Višem sudu na ročištu jer je pre 11,30 časova kada je zakazano ročište bio pritvoren, ali u Vranju i to po predmetu iz Surdulice!?

Sa grimasom čuđenja, sudija Mirko Drašković je pokazao prisutnima papir na kome je Cvetković rukom ispisao izvinjenje jer ne može da prisustvuje suđenju zato što čeka saslušanje.

“Bukvalno pre 15 minuta sam dobio rukom pisan i faksom poslat dopis u kome kaže da je u pritvoru, da čeka saslušanje zbog nekog drugog krivičnog dela. Ja sam pozvao sud i zaista je tako, ali sam i saznao da će verovatno biti pušten. Da li će to biti tako ili ne, ne bih ulazio u to, ali zato odlažem suđenje za početak juna meseca – rekao je sudija Drašković.

pročitajte još:

Cvetković je već jednom osuđen u Nišu na šest godina zatvora, a sada mu se ponovo sudi jer je Apelacioni sud vratio predmet. On se sumnjiči da je prevarom

iznudio 30.000 evra i 350.000 dinara.

Prvu sumu je, predstavljajući se kao visoki funkcioner Srpske napredne stranke, uzeo od privatne preduzetnice Nišlijke N.R., a dinare od žene V.M. iz Ćuprije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike