Dvostruko ubistvo zbog tartufa: Dejan lagao da bi zaštitio brata?

09.12.2020

09:05 >> 11:16

0

Braća Dejan i Nebojša Erić iz Jarka terete se za ubistvo braće iz Futoga. Određen im je pritvor do 30 dana

Dvostruko ubistvo zbog tartufa: Dejan lagao da bi zaštitio brata?
Copyright Predrag i Stanislav Jeličić foto: Printscreen/Facebook

Braća Dejan (38) i Nebojša Erić (36) iz Jarka, koji su osumnjičeni za ubistvo braće Predraga (43) i Stanislava Jeličića (37) iz Futoga, posle sukoba oko tartufa, saslušana su juče u tužilaštvu i određen im je pritvor do 30 dana.

Braća Erić terete se za krivično delo teško ubistvo, ali i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava. Erići su prebačeni u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zatvora u Sremskoj Mitrovici.

Braća Dejan i Nebojša foto: Printscreen/Facebook

Pročitajte još: Osujećeno bekstvo vođe grupe „Amerika“ iz zatvora: El Čapovi ljudi mu kopali tunel od pola miliona dolara!

– Braća Erić su saslušana. Sukob je navodno nastao između Dejana i jednog od braće Jeličić. Međutim, ubrzo je došlo do tuče, kada su Jeličići, navodno, sa lopaticama nasrnuli na Eriće. Dejan je u policiji tvrdio da je on tada zapucao, međutim, nalazom parafinske rukavice utvrđeno je da je pucao i Nebojša. Braća su potvrdila da je do sukoba došlo zbog tartufa – navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se očekuje konačan rasplet, kada će se pouzdano znati ko je koga napao prvi i ko je pucao.

Dejan Erić foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, tragedija se dogodila u nedelju, oko 8.30, u šumi u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice. Braća Jeličić su posle sukoba preminula na licu mesta, dok su braća Erić primljena u bolnicu zbog povreda. Posle ukazane pomoći, braća Erić su uhapšena.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike