Ovo je kanta za smeće u kojoj je pronađena mrtva beba: Majka za koju se sumnja da je bacila dete je dvadesetogodišnja devojka!

28.04.2021

14:14 >> 16:06

0

Autor: J.B.O.

U bolnici je rekla da se porodila kod kuće i kad su je pitali gde je beba, ona je odgovorila da ju je ostavila u komšiliku

Ovo je kanta za smeće u kojoj je pronađena mrtva beba: Majka za koju se sumnja da je bacila dete je dvadesetogodišnja devojka!
Copyright RINA

Žena iz prijepoljskog naselja Hašimbegovića polje, za koju se sumnja da je svoju novorođenu bebu bacila u kantu za smeće je dvadesetogodišnja A.M. iz tog grada. Ona je na odeljenje ginekologije Opšte bolnice u Prijepolju primljena zbog obilnog krvarenja, a na pregledu je ustanovljeno da je neposredno pre toga porođena.

– U bolnici je rekla da se porodila kod kuće i kad su je pitali gde je beba, ona je odgovorila da ju je ostavila u komšiliku. To je bilo sumnjivo i policija je krenula u potragu za bebom, koja potom nije bila na adresi koju je rekla žena u bolnici. Nakon pretrage terena, pronađena je u kanti ispred kuće A.M. – rekao je za RINU jedan od očevidaca.

U pratnji policije na teren je izašla i odeljenska babica koja je uzela bebu i pokušala da je oživi, ali već je bilo kasno pošto novorođenče nije davalo znakove života.

– Scena je bila užasna, beba je bez znakova života izvađena iz kante. Nazirali su se glava i noge, nakon toga su je zamotali u čaršaf i odneli, pretpostavljam u bolnicu – izjavio je očevidac.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama beba je u prijepoljsku bolnicu primljena bleda, bez spolja vidljivih povreda.

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike