Optužnica protiv Mike Aleksića vraćena na ispravku: Pribavljaju se dodatni podaci i dokazi

30.04.2021

10:06 >> 12:51

0

Naloženo je da se pribave još neki neophodni podaci i dokazi kako bi optužnica nakon dorade eventualno mogla biti potvrđena

Optužnica protiv Mike Aleksića vraćena na ispravku: Pribavljaju se dodatni podaci i dokazi
Copyright Printscreen/Youtube, Agape - Aleksandar Gajšek

Krivično vanpretresno veće Višeg suda, kako se saznaje, vratilo je Višem tužilaštvu optužnicu protiv Miroslava Aleksića na ispravku, preneli su mediji.

Naloženo je da se pribave još neki neophodni podaci i dokazi kako bi optužnica nakon dorade eventualno mogla biti potvrđena.

Advokat Jugoslav Tintor je izavio za Tanjug da nije ništa neuobičajeno ukoliko je sud vratio tužiocu optužnicu da je ispravi ili dopuni, to je nešto što se redovno događa u postupku preispitivanja optužnice i ne vidim u tome ništa sporno. Tužilaštvu ostaje rok da po tom nalogu postupi i onda se optužnica ponovo vraća sudu na potvrđivanje.

-U tom smislu i obzirom da ne znam šta je tačna sadržina toga što je naloženo sama činjenica da je vraćen na ispravku ne menja ništa u predmetu -rekao je Tintor .

Nju je više tužilaštvo podiglo pre devet dana i Aleksića optužilo za dva krivična dela silovanja, dva produžena silovanja, četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji i jedno produženo nad sedam devojaka, koje su bile polaznice njegovog dramskog studija.

Pročitajte još

Miroslav Aleksić je ranije negirao da je bilo šta od toga uradio.

Lavinu prijava pokrenula je glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, a kasnije su joj se pridružile i druge žrtve.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike