Ovo je dečak (5) koji je danas stradao u Brusu: Otkriveno kako je došlo do velike tragedije, roditelji u neverici

30.04.2021

16:37

0

Autor: M.Vu

Dečak D. S. (5) iz Velike Grabovnice kod Brusa se, prema priči rođaka, utopio u malom ribnjaku

Ovo je dečak (5) koji je danas stradao u Brusu: Otkriveno kako je došlo do velike tragedije, roditelji u neverici
Foto: Fejsbuk

Dečak D. S. (5) iz Velike Grabovnice kod Brusa se, prema priči rođaka, utopio u malom ribnjaku koji pripada komšijama i udaljen je oko sto metara.

Prethodno je više puta pokušavao da dođe do malog bazena sa ribama, iako nije imao običaj da se ranije igra tamo. U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu potvrđeno je „Novostima“ da istražuju sve okolnosti koje su dovele do strašne nesreće.

– Stvarno koliko se zna nije ranije odlazio do tog ribnjaka, a tog dana više puta je pokušao da otrči, dete kao dete, htelo je verovatno da gleda ribe i da se poigra – pričaju rođaci porodice.

– Da bi ga sprečili da i dalje pokušava, porodica je privezala kanapom kapiju, ali verovatno da je, kako se sumnja, dete uspelo da se provuče ispod…

Na žalost, sve je bilo kasno kada je nađen. Umesto da se raduju najsrećnijem hrišćanskom prazniku, Vaskrsu, porodica čeka nalaze obdukcije.

Pročitajte još:

Roditelji D.S., otac S.S. i majka I.S. su očajni. Žive dugo u skladnom i srećnom braku, imaju još jednog, mlađeg sina. U zajednici žive i baba i deda. Otac, prema saznanjima, radi kao automehaničar u servisu u susednom Aleksandrovcu. O tragediji koja je pogodila ceo bruski kraj piše se na društvenim mrežama. Objavljuju se potresne poruke.

– Neka ga anđeli čuvaju, iskreno saučešće, kakva tuga velika – samo su neke od brojnih poruka koje su preplavile društvene mreže.

Dečaka su odvezli do Hitne pomoći Doma zdravlja Brus, ali su lekari, na žalost, samo mogli da konstatuju smrt.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi