Grozdana za Telegraf.rs navela da je ogorčena zbog neljudskog postupka vozača.

– Deca su sedela na trotoru, ulica je široka, imao je mesta da prođe. Ne mogu da shvatim zašto je vozač pobegao, osim da ih je namerno udario. Ahmet i D. su tu ostali da leže, a S. je odletela dvadesetak metara, nije pokušao da im pruži pomoć. Ja sam težak srčani bolesnik, umalo sam umrla od stresa… Žao mi je i za S. i za D. i za njihove roditelje. Molim Boga da devojčice što pre ozdrave – kazala je majka sedamnaestogodišnjaka.

Otac petnaestogodišnje S. kaže da su mu u bolnici rekli da su njegovoj ćerki polomljene obe noge.

– Ona ima prelom obe butne kosti, sada je na operaciji. Doktor mi je kazao da ima i povredu bubrega. Nadam se najboljem, ali ne mogu da shvatim kako je neko mogao da pobegne nakon što je umalo pobio troje dece -kaže on za Telegraf.

Baka povređene D. još uvek čeka informacije iz bolnice o unuci.

Pročitajte još:

– Mnogo je volim, ona je po meni i ime dobila. Ništa ne znam, mnogo me je strah za nju. Čula sam da joj je polomljena karlica, sin i snaha su od jutros u bolnici. Čekam da mi jave šta je sa njom da se malo smirim – rekla je baka devojčice.

– Nakon urađene hitne dijagnostike, na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, primljen 17- godišnji dečak, kome je utvrđen prelom kostiju stopala i koji je nakon saniranja povrede, na zahtev porodice, otpušten na kućno lečenje. Kod devojke 17 godina, dijagnostikovan prelom obe potkolenice i povreda bubrega, zbog čega je odmah uvedena u operacionu salu, gde će biti hirurški zbrinuta. Trenutno je vitlano stabilna i neposredno nije životno ugrožena, ali zbog težine povreda, trenutno je nezahvalno davati bilo kakve prognoze. Druga devojka (15) primljena je sa prelomom karlice i trenutno je vitalno stabilna. Povreda sanirana i smeštena je na Kliniku – rečeno je za Telegraf.rs.