Jeziv slučaj u Negotinu: Pastorku prisiljavao na odnose, policija juri podatke iz telefona

03.05.2021

15:06 >> 15:07

0

Autor: A. B.

Sumnja da je on ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks

Jeziv slučaj u Negotinu: Pastorku prisiljavao na odnose, policija juri podatke iz telefona
Copyright PIxabay

T. F. (30) iz Negotina prošle godine je uhapšen zbog sumnje da je tada devetogodišnju pastorku i njenu drugaricu primoravao na oralni seks.

Sada je MUP došao do novih saznanja, a to su da je T. F. na mobilnom telefonu gledao filmove za odrasle i to u društvu pomenute pastorke.

On je sadržaje, kako javljaju “Novosti”, brisao odmah po gledanju pa se policija trudi da “povrati” sve moguće informacije kako bi se saznalo koliko je sve to zapravo trajalo.

Uhapšeni je pod sumnjom da je izvršio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji, odgovaraće zbog obljube nad detetom zloupotrebom položaja.

Pročitajte još:

Sumnja da je on ćerku svoje supruge, sa kojom ima dvogodišnje dete, u kući u kojoj zajedno žive prisiljavao na oralni seks.

Sve je počelo nakon jedne večeri kada je devojčica pozvala drugaricu u svoju kuću gde se T. F. pridružio i predložio da svo troje legnu u krevet, a tada je sumnja se, drugaricu pastorke dodirivao po intimnim delovima tela i probao da je prisili da ga ona dodiruje.

Ukoliko se ovaj gnusan zločin dokaže kao istinit, T. F. preti do 12 godina zatvora.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike