Misteriozna smrt poljoprivrednika iz Dragovca: Ubijen s leđa na drugom mestu, zapaljen u vozilu?

04.05.2021

08:01 >> 08:52

0

Autor: 24sedam

Misteriozna smrt poljoprivrednika iz Dragovca: Ubijen s leđa na drugom mestu, zapaljen u vozilu?
Copyright Youtube printscreen

Poljoprivrednik Miroljub Stanojević (56), zvani Mile Gega, pronađen je mrtav na Veliki Petak u poluizgorelom automobilu u ataru sela Dragovac kod Požarevca. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je ubijen s leđa, hicima iz vatrenog oružja, a da je ubica pokušao da prikrije tragove zločina paljenjem tela.

Pretpostavlja se da je Stanojević ubijen na nekom drugom mestu, a da je na njivu u Dragovcu telo dovezeno i da je tu zapaljeno.  Iz automobila su uzeti DNK i drugi tragovi, kao i otisci. Prema prvim informacijama, nema indicija da je u Stanojevića pucano u kolima, jer na njima nema rupa od metaka. Zbog toga, ali i zbog drugih okolnosti veruje se da je telo premešteno.

Naš izvor kaže da su prolaznici pronašli Stanojevićevo telo u kasnim večernjim satima u delu sela koje se zove Taložište.

pročitajte još:

Meštani Dragovca kažu da je Stanojević bio poznati poljoprivrednik, a da se o samom zločinu, koji ih je uznemirio pred Uskrs, ispredaju različite priče, ali da, po svemu sudeći, motiv leži u Miletovim dugovima.

Kako kažu, pominje se da je Stanojević dugovao zelenašima. Znaju da je Miroljub digao kredit za farmu, ali ga nije redovno isplaćivao i trebalo mu je novca da ga otplati. Navodno, zato je uzeo pare pod kamatu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike