Trener mladića koji se utopio u jezeru kod Majdanpeka: Bogdan je bio velika nada boksa, sjajan mladić

04.05.2021

12:46 >> 13:13

0

Autor: 24sedam

Ivan Đorđević šokiran tragedijom, o stradalom momku kaže da je bio dečko za primer

Trener mladića koji se utopio u jezeru kod Majdanpeka: Bogdan je bio velika nada boksa, sjajan mladić
Ilustracija - Copyright Profimedia

Bogdan je bio sjajan dečko, izvrstan bokser, trenirao je četiri godine i bio je velika nada ovog sporta, kaže Ivan Đorđević, trener mladića koji se utopio u jezeru Veliki Zaton kod Majdanpeka, kada  je  sa drugovima kolima sleteo sa puta u vodu.

Šokirani Đorđević objašnjava da je Bogdan bio drugi na prvenstvu Balkana i treći na državnom prvenstvu u juniorskoj konkurenciji u MMA.

-Išao je u Tehničku školu u Majdanpeku… Dečko za primer… Čuli smo se juče pre nesreće, bio je veseo, pričao je da treba da počne da radi u Boru za neku podizvođačku firmu u rudniku. Zapanjio sam se kada sam čuo šta se desilo, ne mogu da verujem da ga više nema – rekao je vidno potreseni trener.

Bogdan ilić (19) je nastradao u ponedeljak uveče pošto je sa još dvojicom drugova kolima sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka. Drugovi su uspeli da se dokopaju obale, a Bogdan je potonuo zajedno sa kolima. Njegovo telo ronioci Žandarmerije izvukli su iz jezera danas oko podneva.

Neopisiva tragedija zadesila je nas grad i nas klub.Ugasen je jedan mladi zivot. Nas sampion koji je od osnivanja naseg…

Posted by Boks klub Miners on Уторак, 04. мај 2021.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike