Novi dokazi protiv Velje Nevolje: Analiza mašine za mlevenje mesa, pronađene u Ritopeku, pokazala tragove više različitih DNK!

10.05.2021

08:11 >> 08:39

0

Autor: J.B.O.

Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

Novi dokazi protiv Velje Nevolje: Analiza mašine za mlevenje mesa, pronađene u Ritopeku, pokazala tragove više različitih DNK!
Copyright M.M./ATAImages

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

– Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova “ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Uviđaj pripadnika MUP Srbije nastavljen je 23. aprila u vikendici u Ritopeku za koju se sumnja da su u njoj mučene i brutalno ubijane žrtve ekipe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pročitajte još:

Lokaciju je prethodne noći obezebeđivala Žandarmerija, a rano jutru nastavljen je započeti uviđaj.

Naime, u okviru istrage koordinisanim radom MUP, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal, pronađeni su novi materijalni dokazi – oružje, municija i tajna prostorija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike