Detalji tragedije kod Sente: Ribolovac (31) poginuo naočigled svoje porodice, ubila ga struja!

10.05.2021

09:21

0

Autor: J.B.O.

Nesrećni muškarac je zamahnuo štapom sa udicom kako bi pecao, ali je štap dodirnuo žice dalekovoda

Detalji tragedije kod Sente: Ribolovac (31) poginuo naočigled svoje porodice, ubila ga struja!
Copyright Ilustracija, Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Čaba S. (31) preminuo je u nedelju u večernjim satima od posledica strujnog udara na kanalu u selu Gornji Breg kod Sente gde je pecao.

U Policijskoj upravi Kikinda za “Blic“ su potvrdili da je nesrećnim slučajem jedna osoba izgubila život, a prema rečima tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Senti Mirka Gašovića muškarac koji je nastradao je bio na pecanju na kanalu kod crpne stanice u Gornjem Bregukod Sente.

– Hteo je da zamahne štapom i zakačio je kablove. Udarila ga je struja. Prebačen je u bolnicu, ali je nažalost preminuo. U trenutku nesreće nije bio sam – kažu u OJT.

Prema nezvaničnim podacima nesrećni čovek je bio sa porodicom na kanalu i oko 19 časova, kada su već planirali da krenu kući u Gornji Breg, zabacio je udicu i slučajno štapom dodirnuo električne kablove koji se tamo nalaze zbog crpne stanice. Istog trenutku je došlo do strujnog udara što je izazvalo ovu tešku nesreću.

Pročitajte još:

Sa kanala je njegovo telo preveženo u bolnicu u Senti, međutim, ni pored velikih napora senćanskih lekara da ga reanimiraju, Čaba S. je preminuo.

Tužilac Mirko Gašović kaže da u ovom slučaju telo neće biti poslato na obdukciju, i da niko ne snosi krivičnu odgovornost pošto je u pitanju zadesna smrt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike