Sestra Milana Ljepoje želi da veruje da je on ipak živ: Nemam nijedan dokaz da je mrtav!

10.05.2021

11:49 >> 12:45

0

Autor: 24sedam

Čula sam se sa nadležnima, rekli su da se javim kasnije - izjavila Milana Ljepoje

Sestra Milana Ljepoje želi da veruje da je on ipak živ: Nemam nijedan dokaz da je mrtav!
Copyright Milan Ljepoja Printscreen

Milena Ljepoja, sestra “pink pantera” Milana Ljepoje, kaže da oni nisu dobili zvaničnu potvrdu da je DNK profil njenog brata pronađen u kući u Ritopeku niti na mašini za mlevenje mesa.

– Čula sam se sa nadležnima, rekli su da se javim kasnije. Biram da verujem da je moj brat živ i da će se vratiti, pošto nemam nijedan dokaz da je mrtav. Još čekam mog brata da se javi – rekla je za “Kurir” Milena, koja je davalac DNK profila za upoređivanje.

pročitajte još:

Inače, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNК uzoraka različitih žrtava.

Neki mediji su potom preneli da su, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije nađeni DNK tragovi Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. Međutim, zvaničnih informacijama o ovim saznanjima za sada nema.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike