Mafijaška opomena u podzemnoj garaži: Dejan izrešetan po nogama, policija traga za napadačem!

10.12.2020 | 09:46 >> 11:05

Autor: Nemanja Gavrilov

Nepoznati napadač je sinoć u podzemnoj garaži ranio hicem iz pištolja Dejana T. Žrtva je zadobila prelom butne kosti i povrede natkolenice

Copyright Foto: 24sedam/Pixabey

Dejan T. (33) iz Niša, koji je ranjen sinoć u pucnjavi u podzemnoj garaži, odmah je po prijemu u bolnicu hitno operisan, dok policija traga za napadačem!

Pucnjava se dogodila, oko 23 sata, u Romanijskoj ulici u Nišu, kada je nepoznata osoba otvorila vatru na Dejana T., dok je izlazio iz svog automobila. Kako smo ranije saznali, muškarac je upucan u nogu.

Copyright Printscreen MUP

– Dejan je primljen u svesnom stanju u Urgentni centar KC Niš i utvrđeno je da je zadobio prelom butne kosti i povredu natkolenice, zbog čega je odmah operisan. Čeka ga još jedna operacija, a za to vreme je smešten na odeljenje Klinike za ortopediju. Van životne opasnosti je i njegovo stanje je stabilno – navodi izvor.

Pročitajte još: Detalji porodične tragedija na Voždovcu: Dragoljub pucao Vesni u grudi, tajnu odneo u grob

Posle pucnjave napadač je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija traga za njim.

– Reč je o klasičnoj opomeni kada napadači pucaju u noge svojim žrtvama. Na taj način im šalju određenu poruku. Napadač  je očigledno već duže vreme pratio Dejana i čekao je najpovoljniji momenat da zapuca – tvrdi naš sagovornik.

Utvrđuju se okolnosti napada.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam