Iznenadili i saobraćajce: Drogirani vozač pokušao da pobegne policiji, drugi zatečen za volanom mrtav pijan!

11.05.2021

09:48

0

Autor: 24sedam

Vozač škode superb bio pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a muškarac za volanom foskvagena lupo imao 2,04 alkohola u krvi

Iznenadili i saobraćajce: Drogirani vozač pokušao da pobegne policiji, drugi zatečen za volanom mrtav pijan!
Copyright Profimedia

Saobraćajna policija je jutros rano  na Zrenjaninskom putu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila “škoda superb”, nakon čega je vozač izašao iz vozila i pokušao da pobegne, a policijski službenik ga je sustigao.

Utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kanabisa, amfetamina i metamfetamina, kao i da ima prekršaje nevezivanje pojasa i nenošenje saobraćajne i vozačke dozvole.

Saobraćajna policija je oko 3 časa u Ulici Jurija Gagarina zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „folksvagen lupo“, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je bio u stanju potpune alkoholisanosti.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike