Iznenadili i saobraćajce: Drogirani vozač pokušao da pobegne policiji, drugi zatečen za volanom mrtav pijan!

11.05.2021 | 09:48

Autor: 24sedam

Vozač škode superb bio pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a muškarac za volanom foskvagena lupo imao 2,04 alkohola u krvi

Copyright Profimedia

Saobraćajna policija je jutros rano  na Zrenjaninskom putu zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila “škoda superb”, nakon čega je vozač izašao iz vozila i pokušao da pobegne, a policijski službenik ga je sustigao.

Utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kanabisa, amfetamina i metamfetamina, kao i da ima prekršaje nevezivanje pojasa i nenošenje saobraćajne i vozačke dozvole.

Saobraćajna policija je oko 3 časa u Ulici Jurija Gagarina zaustavila tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „folksvagen lupo“, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,04 promila alkohola u organizmu, što predstavlja stanje potpune alkoholisanosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog vozača koji je bio u stanju potpune alkoholisanosti.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam