Komšije u šoku zbog smrti penzionerke (78): Videla sam noge pored kreveta i krv!

10.12.2020

13:40 >> 13:49

0

Devizna penzionerka Ivanka R. je imala povrede na glavi, a stanu je izvršena premetačina, zbog čega se sumnja da je ubijena

Komšije u šoku zbog smrti penzionerke (78): Videla sam noge pored kreveta i krv!
Copyright Ilustracija/Profimedia

Devizna penzionerka Ivanka R. (78) pronađena je mrtva juče u svojoj kući u selu Prova kod Vladimirovaca. Sumnja se da je ubijena, a njeno krvavo telo pronašle su komšije.

Telo starice pronađeno je juče, oko 17 sati, u njenoj kući. Nesrećna žena je na glavi imala povrede, a u stanu je izvršena premetačina. Ivanka je godinama živela i radila u Austriji, zbog čega se sumnja da je motiv napada koristoljublje.

Profimedia

Njeno telo pronašla je komšinica Ljubica R., koja živi u kući prekoputa Ivankine. Ispričala je da je sa suprugom otišla u njenu kuću, jer ih je pozvala žrtvina sestra, koja živi u Beogradu i koja se zabrinula jer joj se Ivanka celog dana nije javljala na telefon.

Pročitajte još: Ovde je muž siledžija razbio ženi lobanju: Njene vapaje niko nije čuo!

– Kada smo ušli, videla sam samo noge pored kreveta i mrlje krvi na njemu – rekla je komšinica za Telegraf.rs

Ostale komšije imale su samo reči hvale za Ivanku.

– Izlazila je često u prodavnicu, družili smo se, dolazila je ona kod nas i mi smo išle kod nje na kafu. Svakog jutra je kupovala novine koje je volela je da čita. Poslednji put smo je videli prekjuče. Juče je niko nije video i to nam nije bilo sumnjivo jer je bilo loše vreme, pa smo mislili da zbog toga nije izlazila napolje – ispričale su komšije.

Telo je poslato na obdukciju, a policija traga za napadačem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike