Nišlija posle svađe pretukao trudnu suprugu: Prvo udarac u glavu, a potom i u stomak?

13.05.2021

11:58 >> 12:21

0

Autor: A .S.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija, koja je došla na intervenciju, odmah je privela nasilnika, koji je zadržan do 48 časova zbog sumnje da je počinio k

Nišlija posle svađe pretukao trudnu suprugu: Prvo udarac u glavu, a potom i u stomak?
Copyright Unsplash/Dan-Burton /Profimedia

Nišlija D. L. (24) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je posle verbalne rasprave pretukao svoju nevenčanu suprugu staru 23 godine koja je u osmom mesecu trudnoće.

Kako saznaje “Blic”, on se sumnjiči da je trudnicu udarao rukama prvo u glavu, a potom i u stomak, zbog čega je odmah lišen slobode.

– Izbila je svađa između nevenčanih supružnika, nakon čega je D. L. krenuo rukama da udara ženu, prvo u glavu, a potom i u stomak, iako se ona nalazi u osmom mesecu trudnoće. Ona, srećom, nema teže povrede, zadobila je samo jednu lakšu ogrebotinu, ali je doživela veliki stres – prenosi ovaj list.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim saznanjima, policija, koja je došla na intervenciju, odmah je privela nasilnika, koji je zadržan do 48 časova zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

Kako saznaje “Blic”, njemu su izrečene obe mere predviđene zakonom o sprečavanju nasilja u porodici: zabrana prilaska i privremeno udaljenje iz stana u kojem oni žive.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike