Ko je Lazar Ilić koga izručuju Srbiji? Ima neverovatan dosije: Krao obuću, izbo čoveka nožem u butinu, brutalno ubio Šarca!

18.05.2021 | 08:58 >> 10:39

Autor: J.B.O.

U debelom dosijeu osumnjičenog izdvajaju se krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje telesnih povreda

Copyright Ubicu Aleksandra Šarca snimile kamere Printscreen

Kraljevčanin Lazar Ilić (24) biće izručen vlastima Srbije koje ga je potražuju zbog sumnje da je u oktobru 2020. godine u Beogradu ubio Aleksandra Šarca, odlučio je Apelacioni sud Crne Gore.

Ilić je uhapšen 22. januara u Budvi zbog sumnje da je pripremao likvidaciju bezbednosno interesentne osobe iz te opštine, navodi RTCG.

Inače, ime Lazara Ilića pojavilo se u javnosti 20. oktobra prošle godine, kada je objavljeno da se sumnjiči za ubistvo Aleksandra Šarca u garaži Tržnog centra “Ušće”.

Ilić je, prema sumnjama beogradske policije, iz pištolja “bereta“, kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač, pucao na Šarca u garaži TC “Ušće”.

Prilikom bekstva, Ilić je pištolj bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli.

Šarac je sa dva metka u glavi završio na aparatima za održavanje u životu, a 26. oktobra prošle godine je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

Odranije poznat policiji

U debelom dosijeu osumnjičenog izdvajaju se krađe, teške krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje lakih telesnih povreda, ali je uglavnom obijao trafike i krao vozila.

Pročitajte još:

Osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju je, kao maloletnik, ljudima krao čak i obuću iz dvorišta, a jednom prilikom je izbo nožem čoveka u butinu zbog svađe oko toga ko će prvi da uđe u toalet.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam