Razbio ženi lobanju, pa tvrdio da se sama povredila: Sramna odbrana uhapšenog siledžije

11.12.2020

13:12 >> 14:47

0

Autor: E. H.

S. G. (53) pretukao nevenčanu suprugu A. L. (49) preksinoć oko 2.30 posle ponoći. Žena je zbrinuta u bolnici sa teškim povredama

Razbio ženi lobanju, pa tvrdio da se sama povredila: Sramna odbrana uhapšenog siledžije
Copyright Drama u Ulici Albanske spomenice na Paliluli Foto: 24sedam/M. Brkić

S. G. (53), koji je preksinoć pretukao nevenčanu suprugu A. L. (49) na Paliluli u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen je pritvor.

S. G. je na saslušanju priznao da je tukao ženu, ali je tvrdio da je teške povrede koje su joj konstatovane nanela sama sebi! Kako je 24sedam ranije pisao, ženi je od batina naprsla lobanja i ona je smeštena u bolnicu.

Pročitajte još: Detalji porodične tragedija na Voždovcu: Dragoljub pucao Vesni u grudi, tajnu odneo u grob

– Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka – oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo – saopštili su iz tužilaštva.

Kako saznajemo, u daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati brutalno pretučenu ženu, naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Pročitajte još: Još jedna žrtva porodičnog nasilja: Zadavio ženu golim rukama kod Aranđelovca

Podsetimo, policija je saopštila da je S. G. pretukao nevenčanu suprugu oko 2.30 posle ponoći u njihovom stanu u Ulici Albanske spomenice na Paliluli. Žena je zbrinuta u bolnici sa teškim povredama, a nasilnik je uhapšen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike