Fatalna kuma Luke Bojovića uzrok vatrenog obračuna "zemunaca": Telo njenog muža nađeno bez glave!

26.05.2021

08:44 >> 12:03

0

Autor: Lj. Keković

Kalinić je bio patološki zaljubljen u Anu Simić, želeo je sve što je od njenog muža Cvetka, njegov život, njegovu ženu i decu s njom

Fatalna kuma Luke Bojovića uzrok vatrenog obračuna "zemunaca": Telo njenog muža nađeno bez glave!
Copyright Printscreen/Youtube

Dvojica pripadnika “zemunskog klana” Miloš Simović i Sretko Kalinić, nekada udarne pesnice ove zloglasne kriminalne grupe koja je osuđena za ubistvo premijera Zorana Đinđića, bili su godinama u bekstvu, a uhapšeni su početkom juna 2010. godine u Hrvatskoj, kad je Simović posle žestoke svađe pucao u Kalinića, i to zbog žene!

U pitanju je fatalna Ana Simić, koja je na jednom suđenju, kao svedok, otkrila neverovatne detalje iz ljubavnog trogula, prepunog strasti, laži i surovih ubistava.

Youtube_printscreen_rts

Naime, Ana je bila supruga Cvetka Simića, inače kuma Luke Bojovića. Ušla je u tajnu ljubavnu vezu sa Kalinićem ali, kako je tvrdila, on joj se predstavio pod drugim identitetom i tek kad je uhapšen shvatila je da je bila zaljubljena u okrutnog ubicu iz Šilerove.

Samo dva meseca nakon njihovog hapšenja, u jezeru Jarun kod Zagreba nađeno je raskomadano i obezglavljeno telo Aninog supruga Cvetka, i za to delo sumnjičio se upravo Kalinić.

Svi će biti mrtvi zbog nje

– Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije je delove tela bacio u jezero Jarun da bi se vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom. Bio je patološki zaljubljen u Anu! Bili su u tajnoj vezi, samo je o njoj pričao. Želeo je sve što je Simićevo, njegov život, njegovu ženu i decu s njom – ispričao je tokom suđenja optuženi Miloš Simović.

Negirao umešanost u zločin Luka Bojović
Profimedia

Kako je rekao, Sretko je posle hapšenja za brojne likvidacije optužio Luku Bojovića jer je imao fiksaciju da se kao Cvetkov kum previše približio udovici.
Rekao mi je: „Ubiću ga, a i Anu ću ubiti ako samo nešto bude muljala, saseći ću joj glavu“ – kazao je Simović.

Da li je toliko bolestan?

Međutim, sam Kalinić je tvrdio da to nije istina i da sa Anom nikad nije bio u ljubavnoj vezi:

– Poznajem i Cveletovu ženu i njegove sestre. Žao mi je što ga tako ružno pominje, mnogo sam ga voleo. Kakav god da sam, toliko bolestan nisam.

Apelacioni sud u Beogradu je tako 2013. godine pravosnažno osudio na po 40 godina Miloša Simovića i Sretka Kalinića zbog niza ubistava, otmica i drugih krivičnih dela koja su izvršili kao pripadnici zemunskog klana.

Kako je tokom procesa utvrđeno, Simović i Kalinić su zajedno učestvovali u devet ubistava, dizanju u vazduh firme “Difens roud”, kao i otmicama Suvada Musića i Milije Babovića.

pročitajte još:
pročitajte još:

Kalinić je, prema pravosnažnoj presudi, bio direktni izvršilac likvidacija Todora Gardaševića, Sredoja i Zorana Šljukića, Zorana Uskokovića Skoleta, Miloša Stevanovića, Jovana Guzijana, Radeta Cvetića i Ivice Nikolića.

Uloga Miloša Simovića u tim ubistvima bila je da sa još nekoliko pripadnika klana prati žrtve i o njihovom kretanju obaveštava Kalinića.

Obojica se nalaze u zatvoru Zabela, a u toku je suđenje Sretku Kaliniću za pokušaj Simovićevog ubistva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike