Fatalna kuma Luke Bojovića uzrok vatrenog obračuna "zemunaca": Telo njenog muža nađeno bez glave!

26.05.2021 | 08:44 >> 12:03

Autor: Lj. Keković

Kalinić je bio patološki zaljubljen u Anu Simić, želeo je sve što je od njenog muža Cvetka, njegov život, njegovu ženu i decu s njom

Copyright Printscreen/Youtube

Dvojica pripadnika “zemunskog klana” Miloš Simović i Sretko Kalinić, nekada udarne pesnice ove zloglasne kriminalne grupe koja je osuđena za ubistvo premijera Zorana Đinđića, bili su godinama u bekstvu, a uhapšeni su početkom juna 2010. godine u Hrvatskoj, kad je Simović posle žestoke svađe pucao u Kalinića, i to zbog žene!

U pitanju je fatalna Ana Simić, koja je na jednom suđenju, kao svedok, otkrila neverovatne detalje iz ljubavnog trogula, prepunog strasti, laži i surovih ubistava.

Copyright Youtube_printscreen_rts

Naime, Ana je bila supruga Cvetka Simića, inače kuma Luke Bojovića. Ušla je u tajnu ljubavnu vezu sa Kalinićem ali, kako je tvrdila, on joj se predstavio pod drugim identitetom i tek kad je uhapšen shvatila je da je bila zaljubljena u okrutnog ubicu iz Šilerove.

Samo dva meseca nakon njihovog hapšenja, u jezeru Jarun kod Zagreba nađeno je raskomadano i obezglavljeno telo Aninog supruga Cvetka, i za to delo sumnjičio se upravo Kalinić.

Svi će biti mrtvi zbog nje

– Kalinić mi je ispričao da je Simića ubio u jednoj opuštenoj šetnji opalivši mu metak u glavu, a kasnije je delove tela bacio u jezero Jarun da bi se vodio kao nestao, a on nesmetano bio s njegovom ženom. Bio je patološki zaljubljen u Anu! Bili su u tajnoj vezi, samo je o njoj pričao. Želeo je sve što je Simićevo, njegov život, njegovu ženu i decu s njom – ispričao je tokom suđenja optuženi Miloš Simović.

Copyright Negirao umešanost u zločin Luka Bojović<br /

Kako je rekao, Sretko je posle hapšenja za brojne likvidacije optužio Luku Bojovića jer je imao fiksaciju da se kao Cvetkov kum previše približio udovici.
Rekao mi je: „Ubiću ga, a i Anu ću ubiti ako samo nešto bude muljala, saseći ću joj glavu“ – kazao je Simović.

Da li je toliko bolestan?

Međutim, sam Kalinić je tvrdio da to nije istina i da sa Anom nikad nije bio u ljubavnoj vezi:

– Poznajem i Cveletovu ženu i njegove sestre. Žao mi je što ga tako ružno pominje, mnogo sam ga voleo. Kakav god da sam, toliko bolestan nisam.

Apelacioni sud u Beogradu je tako 2013. godine pravosnažno osudio na po 40 godina Miloša Simovića i Sretka Kalinića zbog niza ubistava, otmica i drugih krivičnih dela koja su izvršili kao pripadnici zemunskog klana.

Kako je tokom procesa utvrđeno, Simović i Kalinić su zajedno učestvovali u devet ubistava, dizanju u vazduh firme “Difens roud”, kao i otmicama Suvada Musića i Milije Babovića.

pročitajte još:
pročitajte još:

Kalinić je, prema pravosnažnoj presudi, bio direktni izvršilac likvidacija Todora Gardaševića, Sredoja i Zorana Šljukića, Zorana Uskokovića Skoleta, Miloša Stevanovića, Jovana Guzijana, Radeta Cvetića i Ivice Nikolića.

Uloga Miloša Simovića u tim ubistvima bila je da sa još nekoliko pripadnika klana prati žrtve i o njihovom kretanju obaveštava Kalinića.

Obojica se nalaze u zatvoru Zabela, a u toku je suđenje Sretku Kaliniću za pokušaj Simovićevog ubistva.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam