Strah paralisao Vranjsku Banju: Policija ne zna ko je likvidirao supružnike, ubica na slobodi

28.05.2021

08:26 >> 08:39

0

Autor: 24sedam

Poluobnažena tela supružnika pronašao je Brankičin otac, koji je tog 20. jula ujutro došao da vidi zašto ćerka nije došla na posao

Strah paralisao Vranjsku Banju: Policija ne zna ko je likvidirao supružnike, ubica na slobodi
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Već deset meseci traje istraga ubistva bračnog para iz Vranjske Banje, Slavoljuba Mladenovića (47) i Brankice Anđelković (41), ali konkretnih rezultata o tome ko ih je usmrtio još uvek nema.

Pregledane su sigurnosne kamere u delu kod zatvorenog bazena, kuda vodi put ka mestu ubistva. Razgovarano je sa meštanima, pregledan je teren oko vikendice u kojoj su supružnici živeli, obavljeno je nekoliko pretresa, kao i veštačenja, međutim, bez velikih pomaka u otkrivanju istine o tome ko je iz lovačke puške ispalio u Slavoljuba osam metaka, dok je Brankici pucano u leđa.

Pixabay/Krpete12

Poluobnažena tela supružnika pronašao je Brankičin otac, koji je tog 20. jula ujutro došao da vidi zašto ćerka nije došla na posao.

Kako “Novosti” saznaju, u Višem javnom tužilaštvu naložene su brojne radnje koje bi trebalo da omoguće prikupljanje dokaza, ali zasada nema indicija da je policija blizu razrešenja ovog misterioznog zločina.

Fokus istrage, kako “Novosti” pišu, baziran je na eventualne neprijatelje ubijenog Mladenovića, jer u ovoj fazi istrage sve ukazuje na to da je on bio meta, a da je Brankica nastradala kao jedini svedok tog zločina.

pročitajte još:
pročitajte još:

Po Banji se pričaju dve verzije događaja. Prema jednoj, otac ubijene Biljane je ukazao na neke ljude iz zetovljevog okruženja, dok su prema drugoj verziji, u pitanju profesionalci koji su za nekoga obavili ubistvo.

ZA Slavoljuba se vezuju neke radnje poput zelenašenja, koje mogu ukazivati na to da je imao neprijatelje, dok je Brankica sa druge strane vodila tih i povučen život i radila u lokalnoj fabrici, gde je važila za dobru radnicu i dragu koleginicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike