Blud u Beloj Crkvi: Pozvao dečake na grupni seks, a onda prijavio da su ga opljačkali

31.05.2021

09:42 >> 10:49

0

Autor: 24sedam

Vladimir S. (27) pozvao u kuću dvojicu maloletnika na grupni seks, ali je izbila svađa, pa su ga dečaci pretukli i opljačkali

Blud u Beloj Crkvi: Pozvao dečake na grupni seks, a onda prijavio da su ga opljačkali
Copyright Printscreen/Youtube/24sedam

Vladimir S. (27), iz okoline Bele Crkve, pod istragom je policije jer je lažno prijavio da su mu nepoznati razbojnici preksinoć upali u kuću, da su ga pretukli i oteli mu 200 evra.

Sve ukazuje na to da je Vladimir zapravo pozvao u kuću dvojicu maloletnika (17) kako bi imali grupni seks, ali je izbila svađa, tokom koje su dečaci pretukli domaćina i uzeli mu novčanik s parama.

Kako se saznaje od izvora iz istrage, Vladimir je juče oko pet sati ujutro pozvao policiju u Beloj Crkvi i prijavio da je nekoliko nepoznatih razbojnika kroz prozor upalo u njegovu kuću, nakon čega su ga pretukli. Kazao je i da su mu lopovi oteli novčanik u kom je, osim ličnih dokumenata, imao i 200 evra.

– Međutim, u jednom trenutku Vladimir je policajcima predao novčanik u kom su bila dokumenta na ime tinejdžera N. B. (17) iz Bele Crkve. Ispričao je da je taj novčanik našao ispred kuće i da najverovatnije pripada jednom od razbojnika – kazao je izvor.

Policajci su odmah pronašli N. B., a kako je maloletan, razgovor s njim u stanici obavljen je u prisustvu njegovih roditelja.

– Policajci su ostali u šoku jer je maloletnik ispričao potpuno drugačiju verziju događaja. Dečak je ispričao da su se on i njegov drug V. P. (17) pre izvesnog vremena preko Fejsbuka upoznali sa Vladimirom i da su se dopisivali. U subotu po podne Vladimir ih je pozvao da dođu kod njega kući i da imaju grupni seks – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, dečaci su pristali i došli su kod Vladimira u subotu uveče.

– Vladimir je pripremio dosta alkohola i celo veče je pio sa maloletnicima. Negde u sitne noćne sate, prema izjavi dečaka N. B., on je počeo da se ljubi sa Vladimirom i jedan drugog su oralno zadovoljavali. U jednom trenutku Vladimir je hteo da ima seks sa obojicom maloletnika, ali tada je izbila svađa. Vladimir se naljutio i izvređao tinejdžere, a ovi su ga napali i pretukli. Dečak N. B. je kazao da su potom pobegli i da mu je usput ispao novčanik. Takođe, pravdao se i da on i njegov drug nisu oteli pare Vladimiru, ali ove njegove tvrdnje će se tek proveriti – rekao je sagovornik iz istrage.

pročitajte još:

Izvor napominje da policija još radi na rasvetljavanju svih detalja ovog nesvakidašnjeg slučaja kako bi se utvrdilo šta se zaista desilo u nedelju pred zoru u Vladimirovoj kući. Inače, on nije teže povređen i lekari su mu konstatovali samo modrice i ogrebotine po glavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike