Svirepi zavodnik sa Fejsbuka na optuženičkoj klupi: Zapalio ženu jer ga je ostavila!

04.06.2021

18:00 >> 08:47

0

Autor: Lj.K.

Radomir Blagojević na saslušanju je priznao da je ubio Zoricu, a potom i da je i ranije pokušao da zapali dvoje ljudi, koji su te napade preživeli

Svirepi zavodnik sa Fejsbuka na optuženičkoj klupi: Zapalio ženu jer ga je ostavila!
Copyright Radomir Blagojević i Zorica Kalinić Foto: printscreen/Facebook

U Višem sudu u Beogradu nastavlja se suđenje smederevskom zavodniku sa Fejsbuka Radomiru Blagojeviću (52), koji je 13. jula prošle godine u beogradskom naselju Ledine svirepo ubio Zoricu Kalinić (66).

Shvativši da ona ne želi sa njim da bude više u emotivnoj vezi, Radomir je nesrećnu ženu presreo ispred njene zgrade, polio je benzinom i zapalio!

Nekoliko dana posle zločina, odbegli Radomir lociran je u okolini Smedereva, a kad je shvatio da su ga policajci opkolili, pokušao je da se ubije, popivši bočicu otrova.

Foto: Facebook

Brzom reakcijom lekara je spasen, a kad je došao sebi, na saslušanju je priznao da je ubio Zoricu, a potom i da je i ranije pokušao da zapali dvoje ljudi, koji su te napade preživeli.

Nesrećna Zorica, koja je dva dana posle Radomirovog bezumnog čina izdahnula od teških opekotina na VMA, upoznala je Blagojevića preko Fejsbuka, sa kojim je započela vezu, ali se, prema tvrdnjama njenih komšija na Ledinama, vrlo brzo pokajala.

– Znam da je preko Fejsbuka upoznala tog Radomira i da su započeli vezu, ali Zorica se ubrzo gorko pokajala zbog toga. Shvatila je da taj čovek nije normalan, plašila ga se. On je svakakvim lažima pokušavao da zadrži Zoricu, pričao joj je da treba da proda neku kuću u Bosni i da će kupiti lep stan u kom će zajedno živeti, iako je bilo očigledno da je na sve načine pokušavao da se useli kod nje. Kad joj je pukao film, pozvala je svog sina i on je Radomira izbacio iz stana – pričale su Zoričine komšije.

Foto: Facebook

Ostavljeni Blagojeivć, međutim, nije mogao da se pomiri sa istinom. Nesrćenu ženu presreo je u ulazu zgade u Surčinskoj ulici, kad se vraćala iz prodavnice.

Prišao joj je s leđa, udario je, a kad je pala, polio bezinom iz kanistera koji je sa sobom doneo i zapalio je!

pročitajte još:
pročitajte još:

Nesrećna žena je dozivala upomoć, međutim niko je od stanara zgrade nije čuo. Uspela je da ustane, i zakucala je na vrata jednoj porodici koji je, šokirani, nisu ni prepoznali.

Kako su ispričali žena je bila gola, jer joj je odeća izgorela, kosa joj je bila spaljena, a po telu je imala strašne opekotine.

Skoro godinu dana nakon svirepog ubistva i hapšenja, Radomiru je još uvek aktivan nalog na Fejsbuku.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike