Direktor policije nezadovoljan: 10 osumnjičenih za nasilničko ponašanje kod Beton hale

08.06.2021 | 10:11 >> 13:16

Autor: A.S.

Rebić je istakao da osobe koje do sada nisu bile poznate policiji, od sada će biti tretirani kao huligani

Copyright MN Press

Direktor policije Vladimir Rebić kazao je danas da je deset osoba osumnjičeno za delo nasilničko ponašanje zbog učešća u tuči kod “Beton hale” 22. maja.

– Protiv ostalih je pokrenut skraćeni prekršajni postupak, a jedan broj lica kažnjen je novčanom kaznom u rasponu od pet do 55 hiljada dinara. Lično sam nezadovoljan – naveo je Rebić.

Pročitajte još:

On je kazao da su privedene i neke osobe koje dosad nisu bile poznate policiji, ali će odsad biti tretirani kao huligani. Najstariji je 1986. godište, istakao je Rebić.

Podsetimo, do nereda u Beton hali došlo je nakon proslave titule šampiona Srbije fudbalera Crvene zvezde, kada je nakon slavlja na Savi, došlo do sukoba među navijačima i tom prilikom je demolirano nekoliko lokala u ovom delu grada.

Vozači

Direktor je dodao i da je policija u prvih nekoliko meseci ove godine otkrila 600 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom droga, a od njih je oko 50 odsto bilo pod dejstvom kanabisa.

– Jedan deo, oko 14 odsto, je vozilo pod dejstvom metamfetamina, sedam odsto pod uticajem kokaina, a ostali su koristili druge tipove droge. Najveći deo uhvaćenih vozača je starosnog doba između 20 i 34 godine – rekao je Rebić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug