Ubistvu supruga prethodile pretnje da će je ostaviti iako je trudna: Čuli smo da viče 'Sad ću da te ubodem'

05.06.2021

17:41 >> 21:54

0

Autor: A.S.

Poznati su i novi detalji ubistva u Ljigu

Ubistvu supruga prethodile pretnje da će je ostaviti iako je trudna: Čuli smo da viče 'Sad ću da te ubodem'
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Trudnica Marija M. (16) je u četvrtak uveče ubila nevenčanog supruga Dragana S. (21) iz sela Cvetanovac kod Ljiga. Prema poslednjim informacijama, ona je uhapšena, zbog sumnje da je kuhinjskim nožem ranila muža koji je preminuo u bolnici nekoliko sati kasnije.

Dan kasnije, poznati su i novi detalji.

Naime, obostrana ljubomora i najava da će je ostaviti iako je trudna, po svemu sudeći bili su okidač da 16-godišnja maloletnica iz naselja Milavac posle svađe usmrti svog supruga.

Policija ju je uhapsila, a nakon saslušanja kod sudije za maloletnike Višeg suda u Valjevu, maloletnici, koja je priznala zločin, određen je pritvor. S obzirom na to da se nalazi u trećem mesecu trudnoće, što je potvrdila i medicinska dokumentacija, odmah je prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Kako navodi njegov otac, mladi par je imao česte rasprave, ali nikada to nije vodilo fizičkom sukobu.

– Najpre su živeli ovde kod nas, bilo je svađa između njih dvoje, ali nije bilo ništa opasno. Posvađaju se na pet minuta, a posle kao da se ništa nije dogodilo. Posle su se odvojili i preselili i bilo im je lepo. Nismo ni znali da je ubijen, samo smo čuli da su se svađali… Prvo mu je udarila šamar, pa onda uzela nož u ruke i vikala “sad ću da te ubodem nožem” – prepričava detalje drame koje je prethodila zločinu otac ubijenog mladića, Predrag Stanković, prenosi Blic.

– Odgajao sam sina 20 godina, a ona da mu oduzme život… Neka sad robija – dodao je otac.

Pročitajte još:

Draganova sestra Žaklina dodaje da su postali svesni da se nešto strašno dogodilo tek kada je na lice mesta stigla policija i Hitna pomoć. Njen brat je, kako kaže, u tim trenucima davao znake života, ali im je ipak tri sata kasnije javljeno da je od zadobijenog uboda sečivom u predelu srca preminuo.

Galama i vriska svaki dan

Meštani Milavca ispričali su da su se Stanković i njegova maloletna supruga često svađali, te da se iz njihovog doma gotovo svakodnevno čula galama i vriska. Kako pretpostavljaju, motiv za razmirice bila je obostrana ljubomora, ali i to da je Dragan, kako su mogli da čuju, supruzi nagovestio da će je ostaviti iako je trudna.

U trenutku zločina u kući u kojoj su živeli zadesio se još jedan maloletnik, 17-godišnji žitelj ovog zaseoka u Cvetanovcima, nakon čijeg iskaza kao svedoka istražnim organima treba da budu jasnije sve okolnosti zločina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike