Teško povređeni violinista Jovan (15) probudio se: Brat podelio lepe vesti!

07.06.2021

14:50 >> 06:58

0

Autor: J.B.O.

Jovan je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Zvečke

Teško povređeni violinista Jovan (15) probudio se: Brat podelio lepe vesti!
Copyright Printscreen/YouTube

Jovan Vasića (15) mladi violinista iz Obrenovca, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote, danas se probudio.

Mirko Vasić, Jocin brat, danas je saopštio radosne vesti na svom fejsbuk-profilu.

Da podsetimo, Jovan Vasić Piromanac (15), jedan od najboljih mladih violinista u Srbiji, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Zvečke, kad se sa ocem Zoranom i starijim bratom Mirkom vraćao sa nastupa iz Obrenovca kući u Stubline.

Printscreen/Facebook

– Vraćali smo se sa svirke iz Obrenovca pola sata posle ponoći u noći između petka i subote. Išao sam svojom trakom i video automobil ispred sebe, ali sam mislio da će da skrene jer je ispred njega bilo skretanje. Međutim, on je stajao u traci, a kako sam čuo, sa nekim je pričao – ispričao je otac teško povređenog dečaka Zoran Vasić.

Očajni otac tvrdi da je pokušao da izbegne sudar.

– Kad sam se približio, da ga ne bih udario, pokušao sam da ga obiđem sa leve strane, međutim, zakačio sam njegovu levu stranu. Taj udarac ulevo me je odbacio pravo u kanal. U sledećem trenutku čuo sam kako se sve krši i lomi – ispričao je Zoran.

Pročitajte još:

– Počeo je da traži Jocu po kolima, okolo, u kanalu… Nije ga nigde bilo. Počeo je da ga poziva: “Joco, Joco, gde si? Joco!” Tada smo shvatili da je izleteo 20 metara napred. Izleteo je iz automobila kao frizbi. Videli smo ga kako leži na asfaltu i trčali smo do njega. Dozivao sam ga, ali ništa nije rekao – tužnim glasom je objasnio Zoran.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike