Nesreća u Nemačkoj: Poginuo radnik iz Sjenice, muškarcu iz Tutina se bore za život

13.06.2021

13:45

0

Autor: A. B.

Još uvek nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće

Nesreća u Nemačkoj: Poginuo radnik iz Sjenice, muškarcu iz Tutina se bore za život
Copyright Pixabay

Građevinski radnik Ismir Bektašević (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebeku kod Getingena, kada je došlo do pada građevinske dizalice na kuću u izgradnji, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put. Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao.

Pročitajte još:

Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku.

Još uvek nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebeku je u subotu ceo dan bio zatvoren.

Specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mesta. Istraga je u toku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike