Ako vas je prevario javite se policiji! Napravio lažnu priznanicu o pozajmici, a onda je tužio

17.06.2021

19:45

0

Iz policije saopštavaju da se uhapšeni D. R. sumnjiči za krivično delo falsifikovanje isprave u sticaju sa krivičnim delom davanje lažnog iskaza

Ako vas je prevario javite se policiji! Napravio lažnu priznanicu o pozajmici, a onda je tužio
Copyright Foto: PU Niš

Zbog sumnje da je falsifikovao potpis 66-godišnje Nišlijke i napravio lažnu priznanicu o pozajmici, a zatim je tužio zbog nevraćanja pozajmice, uhapšen je 52-godišnji muškarac iz Niša. Iz policije saopštavaju da se sumnja da je prevario još građana, pa pozivaju oštećene koji ga prepoznaju da se jave Policijskoj upravi Niš.

Iz policije saopštavaju da se uhapšeni D. R. sumnjiči za krivično delo falsifikovanje isprave u sticaju sa krivičnim delom davanje lažnog iskaza.

Osim što je lažirao potpis i priznanicu, on se sumnjiči i za lažni iskaz u sudu.

Pročitajte još:

Sumnja se da je on u parničnom postupku koji je vodio pred nadležnim sudom sa ovom sugrađankom dao lažan iskaz o verodostojnosti priznanice – kažu u policiji.

Navode da se sumnja da ima više prevarenih građana, pa pozivaju oštećene koji prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave Policijskoj upravi u Nišu, na telefone 018/192 i 018/503-238.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike