Uhapšeni Zaječarac u Budvi krije strašnu prošlost: Iskasapio cimera, pa delove njegovog tela bacio u Dunav!

14.12.2020

10:14 >> 10:32

0

Reč je o Branislavu Lađevcu koji je pre 19 godina ubio svog cimera i sugrađanina Marija Mavrinca (30). Njegove ostatke je bacio s mosta u Beški

Uhapšeni Zaječarac u Budvi krije strašnu prošlost: Iskasapio cimera, pa delove njegovog tela bacio u Dunav!
Copyright Budva/Profimedia

Srpski državljanin B. L. (47), iz Zaječara, koji je po međunarodnoj poternici uhapšen u Budvi zbog droge, pre 19 godina izvršio je stravičan zločin u Srbiji, kada je iskasapio svog cimera i potom delove njegovog tela bacio u Dunav.

Pre dva dana Zaječarac je uhapšen u Crnoj Gori, a kako navode crnogorski mediji, 7. decembra je Srbija za njim raspisala poternicu zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On je lociran u naselju Golubovina, gde su mu stavljene lisice na ruke.

Foto: Promo/MUP

Kako navode crnogorski mediji, reč je o Branislavu Lađevcu koji je pre 19 godina ubio svog cimera i sugrađanina Marija Mavrinca (30).

Pročitajte još: Stravična eksplozija u fabrici vode: Poznato stanje dvojice radnika iz Zrenjanina!

Njih dvojica su stanovala u Cerskoj ulici u Beogradu, a posle nekog vremena Mavrincova majka je prijavila nestanak sina.

Tragovi su ubrzo doveli do Lađevca, koji je priznao da se 5. marta 2001. posvađao sa Mavrincom, da ga je udario pesnicom u glavu, a da je on zatim pao i udario glavom o ivicu kreveta. Mavrinc je preminuo na licu mesta, međutim, najmonstruozniji detalji tek slede.

Laževac je isekao njegovo telo i delove spakovao u kutiju. Međutim, nesnosni smrad se sve više širio i odlučio je da se otarasi tela i baci ga u Dunav s mosta u Beški. Telo nikada nije pronađeno.

Svoju garderobu je bacio u kontejner i očistio stan, a zatim se vratio u svoje selo.

Kako su ranije pisali beogradski mediji, Mavrinac i Lađevac su odranije poznati sudskim organima. Mavrinac je odgovarao za prodaju i uživanje droge, a Lađevac za dve teške krađe i oštećenje tuđe stvari. Pretpostavlja se da bi motiv ubistva mogla da bude ucena od strane Marija, jer je znao da je Lađevac počinio još neka krivična dela.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike