Nastavak rata za narko-tržište: Pazarce u Berlinu ranili saradnici Velje Nevolje?

22.06.2021

08:08 >> 08:11

0

Autor: 24sedam

Pre dve godine, prilikom primopredaje droge u centru Beograda, navijač Belivukove ekipe ranio je S. D. iz Novog Pazara

Nastavak rata za narko-tržište: Pazarce u Berlinu ranili saradnici Velje Nevolje?
Copyright Printscreen/YouTube

Krvavi obračun u Berlinu, u kome su u nedelju uveče ranjena trojica Pazaraca, nastavak je obračuna ove narko-ekipe sa klanom Veljka Belivuka.

Do pucnajve je došlo ispred jednog šiš-bara, kada su rafali iz vozila u pokretu zasuli trojicu mladića, koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

Meta napada bio je Adis Bejtović, koji je pogođen sa osam metaka u grudi.

Veljko Belivuk YouTube/Printscreen

Iako se spekulisalo da je podlegao, njegova porodica i prijatelji potvrdili su da je na aparatima, da je u teškom stanju, ali da je živ.

Prema navodima Kurira, sukob oko trgovine drogom počeo je decembra 2019. godine na uglu Makenzijeve i Kursuline ulice na Vračaru, kada je ranjen S. D. iz Novog Pazara, koji je, navodno, drugar ranjene trojice u Berlinu.

pročitajte još:

Njega je tada hicem iz vatrenog oružja pogodio pripadnik Belivukove “navijačke” grupe i od tada su ove dve ekipe u zavadi.

Nemačka policija blokirala je deo grada u kom se desila pucnjava i u toku je potraga za napadačima. – Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i iz šiša-bara, u kom su najverovatnije sedeli Novopazarci, ali i sa okolnih zgrada, a obavljen je i razgovor s potencijalnim očevicima.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike