Miloš iz Aleksinca pred pogibiju u Nemačkoj ocu uputio reči koje kidaju srce: Bez njega samo pod voz...

24.06.2021 | 15:00 >> 17:14

Autor: M. Kostić

Miloš Lepojević je hteo da u Nemačkoj zaradi novac kako bi roditejima otplatio dug za struju, koja im je nedavno isključena

Copyright Miljko Lepojević, otac stradalog Miloša

Miljko Lepojević, otac Miloša Lepojevića iz Aleksinca koji je sa još trojicom drugara iz istog mesta poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, skrhan od bola i tuge, pita se kako dalje da živi bez sina.

U glavi mu odvazanjaju Miloševe reči pred putovanje na privremeni rad, sa koga se neće vratiti.

Neutešni otac kaže da je sin hteo trbuhom za kruhom u inostranstvo, da za porodicu zaradi neki dinar, kako bi mogli da otplate dug za struju koja im je nedavno isključena.

-Otišao je da radi malo na građevini. Nedavno su nam isključili struju, a on to nije mogao da podnese da u 21. veku nemamo struju. Hteo je da pomogne porodici, da zaradi pare – kaže Lepojević, pitajući šta sada njemu i majci preostaje.

-Kako ćemo bez njega, da idemo pod voz…Za Miloša smo živeli – tužno dodaje.

Pročitajte još:

Stravične vesti iz Nemačke do njih su stigle preko interneta. Srušili su se od bola i tuge, kaže Miljko, opisujući poslednji susret sa sinom pred put:

-Poslednji put smo se videli pre 10 dana. Vozio me je na posao, ja sam terenski radnik. Tad mi je rekao: ”Tata, tebe najviše volim.”

Stravična nesreća dogodila se u utorak, u blizini Nojtraublinga, u okrugu Regensburg, kada se “bmw” sa četvoricom mladića iz Aleksinca na auto-putu zakucao u kamion “mađarskih” registracija.

Mladići su stradali na licu mesta.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam