Detalji tragedije u Nišu: Šta se krije u padu Letonca?

24.06.2021

17:08 >> 20:36

0

Autor: A.S.

On je prema snimku koji je hotel dao policiji bio u vidno pijanom stanju pa se pretpostavlja da je hteo da povrati alkohol

Detalji tragedije u Nišu: Šta se krije u padu Letonca?
Copyright Foto 24sedam/Goran Sivački

Učesnik manifestacije “Milanski edikt” Janis Rožklinis (29) iz Letonije poginuo je jutros oko 4.50 kada se nadvio nad ogradu dvorišta hotela u Nišu i pao s potpornog zida na plato ispod ovog objekta.

On je prema snimku koji je hotel dao policiji bio u vidno pijanom stanju pa se pretpostavlja da je hteo da povrati alkohol od koga je umalo izgubio svest, prenose Novosti.

Direktorka hotela Tatjana Mićić kaže da su pojedini mediji preneli pogrešnu vest, a to je da je pao s terase svoje sobe što, kako kaže, nije tačno.

Pročitajte još:

– On se u naš hotel prijavio juče 23. juna. Snimak iz hotela od noćas je predat policiji. Njega je dovezao taksista i jedva ga je nekako izvukao iz vozila. Videlo se da je bio sam i da je prišao ogradi u dvorištu – rekla je Mićićeva, javljaju Novosti.

Verovatno nikada se neće saznati šta je ovom Letoncu bilo u glavi kada se nadvio nad ogradu ispod koje postoji nekoliko metara ambisa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike