Žrtva opisala do detalja napadača iz Niša: Policija danima traga za muškarcem koji ubada ljude s leđa!

28.06.2021

11:51

0

Autor: M.K.

Zasad su napad prijavila trojica mlađih muškaraca

Žrtva opisala do detalja napadača iz Niša: Policija danima traga za muškarcem koji ubada ljude s leđa!
Copyright Foto: Profimedia

Peti dan zaredom policija u NIšu traga za nepoznatim muškaracem koji je u poslednjih nekoliko dana nasumično napadao prolaznike u tom gradu i s leđa ih ubadao oštrim predmetom.

Zasad su napad prijavila trojica mlađih muškaraca koje je oštrim predmetom ubo s leđa, a koji su na sreću, samo lakše povređeni.

Prvi napad se dogodio 23. juna u ulici Ljube Didića, nedaleko od niškog parka Čair kada su napadnuti S.M. (19) i A.K. (24), a samo dan kasnije u ulici Branka Krsmanovića, oštrim predmetom uboden je Đ.V. (30).

Jedan od napadnutih mladića opisao je na društvenim mrežama kako izgleda muškarac koji ih je napao.

– Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan baš kratko, a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. godište. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao: “Šta je bilo, šta je bilo?”. Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo niišta očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od napadnutih mladića.

Počitajte još:

Istražni organi postupaju po prijavama oštećenih, intenzivno se traga za napadačem na prolaznike, a kako nezvanišno saznajemo, dosta policije u civilu prati situaciju u parkovima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike