Hrkalovićeva ne mari za optužbe: Dok je terete da je bliska Velji Nevolji, ona se ulepšava!

29.06.2021

13:29 >> 18:31

0

Na snimku se vidi da je Hrkalovićeva potpuno relaskirana i nasmejana

Hrkalovićeva ne mari za optužbe: Dok je terete da je bliska Velji Nevolji, ona se ulepšava!
Printscreen/Instagram

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović posetila je juče kozmetički salon za ulepšavanje na Vračaru, vlasnika Adama Adaktara, koji je posetu zabeležio kamerom, a snimak postavio na svoj Instagram stori.

Na snimku se vidi da je Hrkalovićeva potpuno relaskirana i nasmejana, ne mareći za teške optužbe sa kojima je suočena.

Printscreen/Instagram

Hrkalovićeva se dovodi u bliske kontakte sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja.

Očigledno da je to ne potresa mnogo i da je posle saslušanja u SBPOK, na okolnosti povezanosti sa Veljom Nevoljom, kao i umešanosti u aferu prisluškivanja predsednika države, nastavila sa redovnim životnim  aktivnostima, pa i ulepšavanjem.

24sedam/Goran Sivački

Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović – rekao je vlasnik salona na početku snimka i dodao da njeno prikazivanje smatra “društvenom obavezom”.

Preplanula Dijana se na njegove reči osmehivala gledajući u kameru. a onda je usledio komentar iz kojeg se može zaključiti da Dijana Hrkalović ima brojno obezbeđenje.

Pročitajte još

-Zašto stalno onih 15 ljudi stoji ispred zgrade kad dođeš – pitao je vlasnik salona, na šta je ona opet odgovorila samo osmehom.

U martu ove godine saslušana je u prostorijama SBPOK-a zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi