Podignuta optužnica zbog teškog ubistva niškog biznismena: Braća se terete za svirep zločin

01.07.2021

16:12

0

Autor: A.S.

Motiv ubistva i dalje nije saopšten

Podignuta optužnica zbog teškog ubistva niškog biznismena: Braća se terete za svirep zločin
Pixabay

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv braće N. M. (35) i M. M. (40) iz tog grada zbog sumnje da su 8. oktobra 2020. godine u krugu niške fabrike MIN kopeks usmrtili Draška Randelovića (46) udarajući ga ušicama sekire i čekićem, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu, prenosi Danas.

Optuženoj braći se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo, izvršeno u saizvršilaštvu na svirep ili podmukao način, za koje je zakonom zaprećena kazna zatvora od deset godina do doživotnog zatvora.

Prema navodima u optužnici, optuženi su u prostorijama u krugu fabrike lišili života biznismena Ranđelovića, koji ih je dovezao u fabriku, a potom se presvukli i bacili odeću u Nišavu, pa sami pozvali policiju.

Pročitajte još:

Oni su u istrazi kazali da im je Ranđelović oko 16 časova rekao da idu na ručak, a da su kada su odlazili videli da u krug fabrike ulazi “nepoznati čovek u sivom sakou”.

Lokalni mediji tada su izvestili da su optužena braća bili “u prijateljskom odnosima” sa Ranđelovićem, koji ih je angažovao kao građevinske radnike za posao adaptacije dela fabrike.

Motiv ubistva nije saopšten, a osumnjičeni se nalaze se u pritvoru.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi