Bio je poznat kao human čovek, dan pre smrti je uradio nešto divno: Danas sahrana lekara koji je poginuo na Ibarskoj (FOTO+VIDEO)

06.07.2021

06:41 >> 09:24

0

Autor: J.B.O.

U opštoj bolnici u Novom Pazaru, u kojoj je radio dr Denis Bošnjak, posle tragičnih vesti iz okoline Lajkovca zavladao je muk

Bio je poznat kao human čovek, dan pre smrti je uradio nešto divno: Danas sahrana lekara koji je poginuo na Ibarskoj (FOTO+VIDEO)
Copyright RINA/Printscreen/Facebook

Sahrana interniste i kardiologa doktora Denisa Bošnjaka iz Novog Pazara, koji je poginuo juče ujutru na auto-putu “Miloš Veliki”, biće danas na groblju Gazilar.

Denis je juče automobilom “audi Q5”, u kome je bio sa suprugom i troje dece, sleteo sa druma, prevrnuo se više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Preminuo je na putu od mesta udesa najverovantije ka Urgentnom centru u Beogradu, dok su njegova supruga i troje dece zbrinuti u bolnici u Valjevu.

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru, u kojoj je radio dr Denis Bošnjak, posle tragičnih vesti iz okoline Lajkovca zavladao je muk.

– Žalimo doktora Denisa, bio je dobar kolega, dobar drug, prijatelj, veoma stručan lekar spreman da se žrtvuje, da pomogne svakom ko bi zatražio pomoć – rekle su kolege nastradalog lekara, prenosi “Glas Pazara”.

Dr Denis bio je u Novom Pazaru poznat i kao izuzetno human čovek, ali on o tome nikada nije želeo da govori. Dan pre nesreće doktor je, ispričao je juče jedan njegov prijatelj, uplatio novac humanitarnoj organizaciji koja pomaže deci bez roditelja.

Potpredsednik Bošnjačkog nacionalnog saveta u Srbiji Esad Rahić ispričao je da mu je doktor Denis Bošnjak nedavno spasao život.

– Imao sam ozbiljnu zdravstvenu krizu, a dr Denis Bošnjak vratio me je u život. Žao mi je što nisam bio u prilici da učinim isto. Ovo je veliki gubitak, ne samo za njegovu porodicu, već i za celi Novi Pazar i Sandžak – rekao je Rahić.

Pročitajte još:

Inače, doktor Bošnjak povređen je nedavno kao lekar Kluba malog fudbala “Novi Pazar” na jednoj utakmici lige malog fudbala, kada ga je posle incidenta jedan od gledalaca koji je izašao na teren najverovatnije pesnicom udario u lice. Doktor je tada zadobio povrede vilice.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike