Dijana Hrkalović uputila jasnu poruku "grobarima" putem Instagrama: "Možda nemam veze s tim"

07.07.2021

10:31 >> 11:25

0

Autor: j.jovanovic

Dijana Hrkalović uputila jasnu poruku "grobarima" putem Instagrama: "Možda nemam veze s tim"
Copyright Printscreen/NovoJutro

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović ne prestaje da iznenađuje objavama na Instagramu, a sada je sa svog navodnog profila odgovorila na poruku navijaču Partizana koji ju je optužio da im je uništila tribinu.

Na profilu pod njenim imenom, na kom su objavljene brojne njene privatne fotografije i snimci, objavila je fotografiju ispod koje je jedan navijač napisao:

Pročitajte još:

“Bravo Dixi, oprošteno ti je što si nam tribinu uništila, majke mi.”

Dijana Hrkalović, Foto: Screenshot / Instagram

Međutim, niko nije očekivao da će mu bivša državna sekretarka – koja je saslušavana nakon pada kriminalne grupe koju je, kako se sumnja, predvodio vođa navijačke grupe “Principi” (nekada “Janjičari”) Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja – na nju i odgovoriti.

“A ko zna, možda se na kraju, ipak, ispostavi da ja nemam veze sa tim… Čudan je život. Onaj ko stvarno voli, taj ne uništava. Pozdrav za sve grobare”, napisala je Hrkalovićeva, a na kraju komentara ostavila crno-bela srca.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, Dijana Hrkalović je marta ove godine saslušana u prostorijama SBPOK zbog navodne povezanosti sa kriminalcima Darkom Elezom i Veljkom Belivukom, kada je odbila poligrafsko testiranje. Poligraf je odbila i na saslušanju zbog povezanost sa aferom prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike