Apelacioni sud usvojio žalbu Mike Aleksića: Izlazi iz pritvora do kraja nedelje?

07.07.2021

12:17 >> 13:12

0

Autor: 24sedam

Aleksić je u tužilaštvu negirao da je seksualno napastvovao pomenute učenice glume u svojoj školi

Apelacioni sud usvojio žalbu Mike Aleksića: Izlazi iz pritvora do kraja nedelje?
Copyright Printscreen/YouTube

Apelacioni sud usvojio je žalbu Miroslava Mike Aleksića na rešenje Višeg suda kojom mu se produžava pritvor i vratio je Višem sudu da ponovo razmotri da li će mu produžiti pritvor, nezvanično saznaje “Blic”.

Odluka o tome da li će Aleksić, koji je osumnjičen za dva krivična dela silovanja u produženom trajanju, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih, ostati u pritvoru očekuje se do kraja nedelje.

Pročitajte još

Podsetimo, istraga protiv Aleksića sprovedena je zbog 19 krivičnih dela na štetu devet polaznica svoje škole glume od 2008. do 2020. godine, ali je optužen za devet krivičnih dela.

Antonio Ahel/ATA Images/Prinstcreen

Aleksić je u tužilaštvu negirao da je seksualno napastvovao pomenute učenice glume u svojoj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prva prijavila policiji, a nakon nje osmelile su se i druge devojke.

Pročitajte još

Optuženi Aleksić uhapšen je 16. januara ove godine, nakon čega je na saslušanju negirao navode krivične prijave i optužbe devojaka.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sud mu je odredio pritvor, koji mu je do sada više puta produžavan. Poslednji put u junu ove godine zbog bojazni da bi u kratkom roku ponovio krivična dela i zbog uznemirenja javnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike