Službenici zatvora u Spužu sprečili veći incident: Napadač na Vukadinovića u samici

08.07.2021

17:44

0

Autor: A.S.

Napominjemo da analizom predmetnog događaja je utvrđeno da nije bilo propusta u radu službenika

Službenici zatvora u Spužu sprečili veći incident: Napadač na Vukadinovića u samici
Copyright Spuž YouTube/Printscreen

Službeniuci zatvora u Spužu sprečili su veći incident pre nekoliko dana, kada je došlo do pokušaja napada na pritvorenika Janka Vukadinovića.

Prema evidenciji policije, Vukadinović važi za osobu blisku škaljarskom klanu. Do incidenta je umalo došlo kada je prolazio pored zatvorske sobe u kojoj borave pritvorenici koji su navodno bliski kavačkom klanu.

Pročitajte još:

-Dana 27.06.2021. godine oko 18,00 časova, prilikom prolaska kroz hodnik pritvorenika J. V. na prvom spratu Istražnog zatvora Podgorica, pritvorenik L. K. kroz otvor od tzv. špijunke od sobe u kojoj je smešten, bezuspešno je pokušao da polije uljem pritvorenika J. V. – saopšteno je iz Uprave UIKS-a prenosi portal Dan.

Takođe, kako piše isti portal, ovaj pritvorenik nije zadobio povrede.

Povodom navedenog događaja protiv pritvorenika L. K. sproveden je disciplinski postupak i izrečena mu je disciplinska mera upućivanja u samicu u trajanju od deset dana.

Pročitajte još:

-Napominjemo da analizom predmetnog događaja je utvrđeno da nije bilo propusta u radu službenika obezbeđenja u konkretnom slučaju- naglašavaju u odgovoru iz Uprave.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike