Komšije o žučnoj raspravi koja je prethodila ranjavanju muškarca: "Ne znam šta da radim, sve je polomila"

12.07.2021

15:41

0

Autor: A.S.

Jutros je na Vidikovcu, u svom stanu, teško ranjen šezdesetšestogodišnji muškarac

Komšije o žučnoj raspravi koja je prethodila ranjavanju muškarca: "Ne znam šta da radim, sve je polomila"
Copyright Ilustracija/Pixabay

Nakon rasprave Ana A. (39) je u beogradskom naselju Vidikovac jutros kuhinjskim nožem povredila Slavoljuba B. (66), koji je nakon toga sa težim telesnim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu na dalje zbrinjavanje.

Kako su komšije kasnije isrpičale, a prenele su Novosti, u stanu muškarca, mogla se videti velika količina krvi.

Pročitajte još:

– Sve je počelo oko osam časova, žena je odjednom počela da pravi lom po stanu. Bila je prijateljica Slavoljubovog sina, koji je na žalost preminuo pre nekoliko godina. Posle njegove smrti ponekad je dolazila na Vidikovac, ali problema skoro da nije bilo. Ona je u kasnim tridesetim godinama i sama je, nema porodicu – kazali su oni.

Kako ističu, kobnog jutra nesrećni čovek Anu nije zvao, već je ona sama došla.

– On je spavao kad je neko pokucao na vrata. Iznenada je krenulo vikanje i lomljava, a kako smo čuli, on je njoj sve vreme objašnjavao da su samo prijatelji. Ko zna šta je nesrećna devojka umislila – tvrde komšije.

Ona je i dalje nastavila prepirku, da bi u jednom trenutku Slavoljub izašao napolje i rekao komšijama “Ne znam šta da radim, sve je polomila po stanu“.

Pročitajte još:

– Svi smo joj se obraćali da prestane sa takvim ponašanjem, ali nije upalilo. Neumoljivo je razbijala tuđe stvari, a nastavila je i napolju da se svađa, da bi zatim ušla kroz prozor ponovo u stan. U trenutku je uzela kuhinjski nož i ubola komšiju u leđa. Kada smo videli da Slavoljub odjednom pada i da ima krvi, samo smo rekli da se pomahnitala žena odmah zaustavi i pozvali Hitnu pomoć i policiju – ispričale su komšije.

Žena je brzom intervencijom policije uhapšena i privedena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike